Efter stormen

I helgen tog jag en härlig lördagspromenad på snöklädd åker. Gissa om mina hundar var överlyckliga!? Det måste vara en härlig känsla för våra fyrbenta vänner att få sträcka ut kroppen med en riktig springtur utan koppel som begränsar. Dessutom i något så roligt som snö! Att kunna rulla sig i snön och sedan ruska av hela pälsen.

Novembersnö

På eftermiddagen började det mulna och varningen kom att storm var i antågande. Stormen Hilde arbetade på hela natten med sina mäktiga naturkrafter. Märklig känsla att på morgonen samla ihop större föremål som blåst iväg. Adventsjulgranen, brevlådan, delar av staketet…

Söndagen bjöd på strålande sol. Solen ligger så lågt i horisonten den här årstiden att den knappt kommer över bergskanten. Skogen är ganska mörk i november då solstrålarna inte når ner utan istället färgar tallens toppar med gula nyanser. Den fina nysnön tinade sakta bort under dagen och i skogen märktes stormen framfart då tallar låg omkullvälta som plock-i-pinn. Från lugn till storm och sedan någon form av overklighet över hur stora dessa naturkrafter är. Och samtidigt tacksamhet över att i tider som dessa bo där jag bor, med tanke på katastrofen i Filippinerna.

 Novembersol

Novembersol över skogskant

Sol över talltoppar

Nysnö cavalierer

Jag blir så glad när du lämnar en gullig kommentar! Ha en fin dag! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s