Annorlunda julkola

Ett par dagar innan jul blev det ett kok av kola, men med lite annorlunda smak. Jag använda kråkbärssirap. Det ger en syrlig och god smak. Ett vanligt kolarecept var grunden, men en del av den ljusa sirapen byttes ut mot kråkbärssirap. Kolasmeten kokade till en temperatur strax över 120 grader för att få en mjuk, men ändå fast konsistens innan den sedan hälldes i små knäckformar. Ljuvligt gott!

Kråkbärskola

Annonser

Jag blir så glad när du lämnar en gullig kommentar! Ha en fin dag! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s