Vårpysslat och nu kommer snön…

Magiskt väder i helgen! Med näsan vänd mot backen rensades jordgubbsland och rabatter, lite trädgårdspynt plockades fram och en blomstertrappa byggdes. Några prydnadsgrodor fick åter sina platser i rabatten och pensér planterades i välkomstskylten.

Kratta rabatten

Dansande groda

Tänk vad mycket man hinner vissa dagar och andra dagar så mycket mindre. I allt detta dokumenterades också vårens ankomst i bäcken. Att det är ljusare ute allt längre på kvällen bidrar med att dagen känns längre och att man hinner mer. Kaffekoppen fick följa med ut och utemöblerna invigdes för den här säsongen. Och nu inför valborg hotar de med snö… Men det är som det bör – ett typiskt aprilväder med alla årstidsväxlingar på en och samma gång!

Tänkande groda

Om våren, om våren, då är det allra bäst, då ha vi så roligt och leka allra mest. Då plocka vi gullvivor och sippor, vita, blå och så vi svänga om och runt i ringen gå./Alice Tegnér

Penser i korg

Annonser

4 thoughts on “Vårpysslat och nu kommer snön…

  1. Visst är det en härlig tid att pyssla i trädgården… att se hur våren väcker naturen… glädjen att se att särskilt kära växter har överlevt ännu en vinter… att kunna sitta ute med sin kaffekopp… såå underbart 🙂

  2. Så härligt med lite vårpyssel. Här snöar det av och till idag och jag hade tänkt tillbringa med lediga klämdag utomhus. Men det finns ju mycket trevligt att göra inne också…..

Jag blir så glad när du lämnar en gullig kommentar! Ha en fin dag! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s