Lek i vårbäcken

De här bilderna är från förra helgens undersökande i vårbäcken. Det är med delade känslor som jag tittar på de här bilderna. En mysig stund för hundarna, men som för mig återigen en påminnelse att Blåöga inte är frisk.

Gokillen badar i bäcken

Gokillen verkligen älskar att bada. Det bästa som finns förutom att spela fotboll. Finns det vatten i närheten så badar han. Länge, länge kan han vara i vattnet. Både leka och simma är roligt. I vårbäcken blev det den här gången mer att plaska omkring än att simma.

Grabbarna undersöker bäcken

Grabbarna2 vid bäcken

Mysfarbrorn och Blåöga är mer skeptiska till att bada. Blåöga är rena badkrukan. Bättre att stå på land och titta på när Gokillen badar. Tyvärr blev Blåöga mer och mer spak då han återigen vid flera tillfällen under leken vid bäcken fick andningsproblem.

Mysfarbrorn vid bäcken

Mysfarbrorn bara älskar att få undersöka allt som finns vid bäcken. Han blir mer och mer modig att ta sig över och det gör mindre numera att han blir blöt om tassarna. Han är alltid lika glad att få vara med och är snabbt med om jag ändrar kurs.

Gokillarna vid bäcken

Efter leken vid bäcken blev det återigen att ta kontakt med veterinär. På onsdag ska nya undersökningar göras och nya prover tas. Tills dess ska Blåöga bara ta det lugnt.

7 thoughts on “Lek i vårbäcken

  1. Så jobbigt det är när nån hund inte mår bra. Hoppas och håller tummarna för dej och Blåöga. Så fina dom är alla tre när dom utforskar vattnet.

Jag blir så glad när du lämnar en gullig kommentar! Ha en fin dag! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s