Kvarglömd (213/365) med sommarharmoni

Fotoutmaning 213/365 Kvarglömd (nr 151). I några veckors tid är vi ett gäng som samlats ett par mornar i veckan för att tillsammans träna tabata på en strand vackert belägen i Västerbotten. Olika åldrar där alla verkligen njuter av denna fysiskt jobbiga träning, men också en rofylld träning. Man anpassar träningen till sig själv, njuter av utsikten och gemenskapen. Det är så mycket roligare att träna tillsammans!

213 Kvarglömd 151_2014

När vi började vår sommartabata fanns det inget linne hängandes i tallens gren. Nu har linnet hängt där vid flera träningspass, kvarglömd. Ett linne vars färger smälter samman med himlen och vattnets blåa färger och sandens ljusbruna nyans. Fladdrar lätt i vinden när vindpustarna kommer och ger en sommarharmoni av träningslokalens vy.

The picture represent the photo challenge forgotten. Övriga deltagare till utmaningen finner du på 365 fotons hemsida. Mina utmaningar finns under kategorin Teman 2014.

Annonser

15 thoughts on “Kvarglömd (213/365) med sommarharmoni

  1. Så härligt på nåt vis… Men att det inte saknas och att ingen minns? Färgerna passar verkligen bra in, nästan som en installation.

  2. Härlig känsla i bilden. Visst är det underbart att unna sig morgonträning, ren lyx. Slappar i solstolen efter yoga på terassen med panoramavy över Medelhavet. Kanske inte lika bra som Västerbotten, men en härlig semester.

Jag blir så glad när du lämnar en gullig kommentar! Ha en fin dag! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s