Mina hundar

När jag startade bloggen hade jag tre hundar av rasen Cavalier King Charles Spaniel; Blåöga, Mysfarbrorn och Gokillen. Våren 2015 vandrade Gokillen över regnbågsbron och i augusti 2016 Blåöga. Båda är enormt saknade. Våren 2016 flyttade en ny familjemedlem hem till oss – Diesel av rasen Vit herdehund. Med honom kommer det också bli lite hundträning här på bloggen. Min första hund fick jag som tioåring efter många års längtan. Totalt har jag haft sju hundar i mitt liv. Alla älskade och de som inte finns längre är saknade.

Diesel föddes 1 april 2016 och är av rasen vit herdehund. Efter att ha funderat på rasen i flera år, bestämde jag mig tillslut för att pröva det här med att ha en brukshund. Diesel gör skäl för sitt namn då han är en ung hund med mycket energi och bränsle i sin kropp. Fantastiskt rolig att arbeta tillsammans med. Han har fått ett eget instagram som heter @whiteswiss_shepherd där du också kan följa honom.

Diesel

Mysfarbrorn är idag åtta år gammal. När han var fyra år behövde han akut ett nytt hem. Han flyttade hem till oss är underbar på alla sätt och vis. Med på allt och alltid pigg på att göra saker. Han älskar att kela, kryper gärna upp i soffan för att mysa och visar varje dag hur mycket han trivs hos oss. En otroligt mysig hund.

Mysfarbrorn

In memoria 
Blåöga kom till oss som åtta veckor liten valp. En unik hund, då jag tror att han när han levde var den enda av rasen i vårt land med ett blått öga. Han blev också döv och vid två års ålder hade hörseln i princip försvunnit. Efter det kommunicerar vi helt och hållet med händerna, kroppsspråk och ögonkontakt. En underbar hund! Det sista åren började kroppen att inte må bra. Förändringar i inre organ och hjärta gjorde att han till valde att vandra över regnbågsbron för att göra Gokillen sällskap.
Blåöga
Gokillen, eller Kloker som han också ibland kallas, flyttade hem till oss när han var två år gammal. En riktig kramkille med en fantastisk förmåga att kommunicera och berätta vad han ville. Han var alltid där jag var och följde mig hela tiden. Världens goaste! Under våren 2015 blev han allt sämre och det visade sig att han fått cancer, myelom med spridning till skelettet. I slutet av maj 2015 somnade han in, 6,5 år gammal. Lilla hjärtat är enormt saknad.
Gokillen
Annonser